O nas

V podjetju smo razvili čebelji koridor za preprečevanje čebeljega ropa. Pri razvoju smo se opirali na dokazano učinkovito zasnovo preprečevanja čebeljega ropa, jo izboljšali in razvili inovativni izdelek, ki je bil kot inovacija predstavljen na čebelarskem sejmu ApiSlovenija 2018.

Podjetje

Vermis d.o.o.
Talanyijeva ulica 9
SI - 9000 Murska Sobota
Davčna številka: SI 39481298
Matična številka: 2225107000
TR: SI56 6100 0002 3506 357
Banka: DH d.d.
Direktor: Damir Škraban, univ. dipl. ekon.

Kontakt

Telefon: 031 536 229 (Damir Škraban)
Email: info@cebeljikoridor.si

Splošni pogoji maloprodaje

Vse cene so v EUR, vsebujejo DDV in veljajo od 1.3.2018 do izdaje novega cenika.

Dobavni rok za naročeno blago je do 10 delovnih dni. V primeru da blaga ni na zalogi, Vas bomo obvestili o možnem dobavnem roku.

Potrošnik ima pravico, da v 14 dneh obvesti podjetje (Vermis d.o.o.), da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Podjetje (Vermis d.o.o.) mora po odstopu od pogodbe potrošniku vrniti vsa opravljena vplačila (tudi stroške pošiljanja potrošniku). Vračilo vplačil mora podjetje (Vermis d.o.o.) opraviti takoj, ko je to mogoče, najpozneje pa v 14 dneh po prejemu sporočila o odstopu od pogodbe. Če je potrošnik blago že prejel, mora blago vrniti v 14 dneh po odstopu od pogodbe.

Vrnitev prejetega blaga podjetju (Vermis d.o.o.) v roku za odstop od pogodbe se šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe. Vrnjeno blago mora biti neuporabljeno, nepoškodovano in v originalni embalaži.

Plačilo naročenega blaga

Plačilo naročenega blaga se lahko izvrši po povzetju, s plačilom po predračunu in preko PayPala.

Vabimo vas, da si ogledate še naše druge čebelarske produkte